logo laptophoesbedrukken.nl

Verzend- en leveringsbeleid

Na het plaatsen van uw bestelling gaan we zo spoedig mogelijk voor u aan de slag om de bestelling te verwerken en te verzenden. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 5 en 7 werkdagen. Uiteraard kan dit afwijken, maar dan wordt u ervan op de hoogte gesteld. 

De prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Deze worden weergegeven in de winkelwagen wanneer het product hebt toegevoegd.  Er wordt standaard verzonden met PostNL. Na het verwerken van de bestelling, ontvangt u automatisch een verzendbewijs en kunt u de zending in de gaten houden. 

Retourbeleid

De producten van laptophoesbedrukken.nl zijn gepersonaliseerd naar wens van de klant en vervalt het herroepingsrecht. De verkoop is na betaling definitief. 

Garantie

Wij doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Zo sturen wij enkel uw bestelling op, wanneer wij uiterst tevreden zijn over hetgeen wat we opsturen. Uiteraard kan het voorkomen dat uw bestelling beschadigd aankomt. Dit willen we dan uiteraard op een goede manier oplossen. Volgens de wet is de klant verplicht om binnen twee maanden na ontvangst van de bestelling melding te maken van de beschadiging. 

Betaalmethodes

Op onze website kunt u met verschillende methodes betalen. 

IDeal, Creditcard, PayPal, Apple Pay en Klarna zijn beschikbaar. 

Contact

Wij staan de klant graag te woord. Middels de website zijn we makkelijk te bereiken door middel van de ‘WhatsApp-button’ op de homepagina. Ook maken we gebruik van een contactformulier op de website. 

Whatsapp
Verzenden